Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

AKCIJA! > Skincode do 50% OFF + darilo
Akcija velja do razprodaje zalog.

Blog

MOČ NARAVE V API KOZMETIKI

30. november 2021
naravna-kozmetika-krema-matični-mleček-royal-jelly-propolis-nega-obraza

Verjamete v moč narave?

Zagotovo pogosto uživate produkte čebel: med, matični mleček (Royal Jelly), propolis – predvsem takrat, ko želite dvigniti imunski sistem telesa in ob različnih bolezenskih znakih. Pa poznate njihove blagodejne učinke tudi na vaši koži?

Royal Jelly oz. matični mleček je hrana iz čebeljih panjev in predstavlja izjemni koktejl vitaminov, mineralov in številnih elementov v sledovih. Vsebuje najmanj 14 hranil, 17 aminokislin, vitamine A, C, D, K in več vitaminov skupine B. Matični mleček v kozmetičnih izdelkih deluje kot vlažilec, deluje protivnetno, kožo hrani in jo ščiti pred prezgodnjim staranjem. Povečuje mehkobo, stimulira proizvodnjo kolagena in deluje kot močan antioksidant.

Uporabljamo ga v anti-age izdelkih ter izdelkih za suho, dehidrirano in občutljivo kožo, prav tako pa tudi za čiščenje in revitalizacijo kože. Sestavina je idealna tudi za poživitev puste in utrujene kože ter spodbujanje celjenja kože. Nego še posebno priporočamo v mrzlih in vetrovnih zimskih mesecih. Matični mleček kot sestavino dodajajo v kreme, losjone, serume, maske, šampone in obloge za lase in velja za preverjeno naravno sestavino, ki privede do vidnih rezultatov.

Dokazani učinki matičnega mlečka na koži obraza:
  • revitalizacija ter regeneracija kože
  • izboljšana elastičnost kože
  • zaščita pred dehidracijo
  • protivnetno delovanje in pospešeno celjenje kože
Odkrijte moč narave v ikonični Matisovi negi: Bee Cream (ogled izdelka)