Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

AKCIJA! > Skincode do 50% OFF + darilo
Ob nakupu izbranih izdelkov prejmete luksuzno darilo v vrednosti 102€! Akcija velja do razprodaje zalog.

Izdelki znamke SKINCODE

Spoznajte Skincode: kodo za lepo in zdravo kožo, ki izvira iz švicarskih pionirskih raziskav na področju medicinske nege kože in celične terapije proti staranju. Svetovno priznani švicarskimi dermatologi, strokovnjaki za sestavine in laboratoriji, si že več kot 20 let prizadevajo razviti visoko zmogljive medicinske formule, ki ne prinašajo le vidnih rezultatov, temveč zagotavljajo tudi izjemno visoko toleranco kože. Izdelki so zasnovani tako, da stimulirajo imunski sistem kože in povrnejo udobje tudi najbolj občutljivi ali problematični koži. Skincode sledi načelu: »Vse, kar vaša koža potrebuje, in nič česar ne.« Z ozirom na to so vsi izdelki dermatološko testirani in 100% brez dišav, konzervansov, barvil ter živalskih sestavin. Okoljska onesnaženost, široka uporaba kemikalij, UV sevanje in zahteven način življenja, sprožijo občutljivost kože in povečanje alergij, zato je Skincode razvil 2 inovativni liniji izdelkov za nego kože Skincode Essentials in Skincode Exclusive.

Skincode Essentials

Skincode Essentials je napredna dermokozmetična linija zasnovana tako, da zadovolji vsakodnevne potrebe vsake kože, tudi najbolj občutljive. CM-Glucan (beta glukan) je ključna sestavina vseh izdelkov; je močen stimulator imunskega sistema, zaradi česar znatno krepi stopnjo celičnega obnavljanja, spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina ter vidno zmanjšuje znake staranja.

Skincode Exclusive
Skincode Exclusive je luksuzna, revolucionarna negovalna linija ustvarjena za specifične potrebe zrele kože. Luksuzno pakirani proizvodi vsebujejo bogate, čutne teksture, ki zagotavljajo visoko učinkovite rezultate. Vsebujejo ACR Complex (Active Cellular Regeneration Complex) - ekskluziven anti-aging kompleks, ki deluje na celični ravni s stimulacijo vitalnih funkcij kože, dokazano povečuje obnavljanje celic in kot rezultat vidno zmanjša gube ter izrazne linije, hkrati pa kožo globinsko vlaži in izboljša njeno elastičnost.