Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

AKCIJA! > Skincode do 50% OFF + darilo
Akcija velja do razprodaje zalog.

Blog

NAJBOLJŠI VLAŽILCI ZA KOŽO

23. julij 2021
ženska-nanaša-masko-za-obraz-vlaženje-kože-krema-serum-ekozmetika

Ali veš, da tako kot telo, tudi koža dehidrira v teh vročih dneh?


V poletnih mesecih, ko smo izpostavljeni velikim temperaturnim obremenitvam, naša koža še hitreje dehidrira. K izsušeni koži prispevajo predvsem velike temperaturne spremembe - ne le sončni žarki, tudi klimatizirani prostori predstavljajo stres za kožo. Izjemno pomembno je, da v tem času dajemo večji poudarek izdelkom z vlažilci pri naši negi kože.

Priporočamo ti naslednje izdelke:

Power Hyaluronic Moisturising Booster (Vlažilni booster)

Intenzivni vlažilni serum s hialuronsko kislino primeren za vsak tip kože. Zjutraj ga nanesi pod sončno kremo, saj koža poleg zaščite nujno potrebuje vlago, še posebej zaradi temperaturnih razlik. Stres za kožo niso le sončni žarki, temveč tudi klimatizirani prostori, ki kožo izsušujejo. NASVET: Pod sončno kremo obvezno nanesi vlažilni serum, zvečer pa uporabi vlažilno masko ali koncentrat, ki bo zagotovil intenzivno obnovo tekom noči.
Ogled izdelka

Aloe Marine (Energijski booster)

Vlažilni serum za dehidrirano kožo, ki slednjo oskrbi z vlago in ji zagotovi dodatno podporo. Bogata formulacija vsebuje aloe vero, multi-mineralno sestavino in morski glikogeno, ki predstavlja bistven vir energije za kožne celice. Ultra lahka tekstura se hitro vpije v kožo in ustvari prijeten občutek, zato je primeren za vse tipe kože (tudi mastno kožo, saj ne vsebuje silikona).
Ogled izdelka

My Mask Fresh Sorbet (Vlažilna maska z minerali)

Vlažilna in remineralizacijska maska s teksturo sorbeta. Vsebuje betain (vlažilni osnoregulator), naravni vlažilni faktor, minerale (magnezij, cink in kalcij) in vodo norveških ledenikov. Koža je po uporabi sveža, navlažena in mehka. Večjo količino maske nanesi na obraz in vrat in pusti učinkovati 5 minut. Masko odstrani s priloženo gobico.
Ogled izdelka

Uniqure Intensive Hydrating Concentrate (Ampule za intenzivno vlaženje)

Neposredno dovajajo naravne vlažilce, identične že prisotnim v koži in termalno vodo ter sestavine, ki se v koži transformirajo v hialuronsko kislino. Priporočamo za vse vrste kož, uporabi jo zvečer, da se koža preko noči obnovi in zadiha.
Ogled izdelka

Hyalushot Perf Biocellulose Mask (Vlažilna sheet maska)

Maska v lističu prekrije kožo s tanko membrano in jo objame kot druga koža, to omogoči optimalno penetracijo aktivnih učinkovin. Bioceluloza omogoči izjemno vpojnost in biološko uporabnost (material je tanek kot membrana in ima tisočkrat tanjša vlakna od premera las). Formula obogatena s hialuronsko kislino, vlažilnimi komponentami rjave alge, aloe vero in vitamini ter minerali. Kožo navlaži na zgornji plasti in v globino ter ji povrne sijaj.
Ogled izdelka