Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

NOVO > 100% naravna kozmetika Phyt's
Profesionalna organska kozmetika s certifikatom COSMEBIO, narejena v Franciji.

Blog

DVOJNO ČIŠČENJE KOŽE (DOUBLE CLEANSING SYSTEM)

13. april 2021

Skeyndor predstavlja popolnoma novo linijo »ECO CLEAN« čistil: Expert Cleanse Pro

Ta predstavlja nov koncept čiščenja in nege kože, hkrati pa varuje tudi okolje in planet. Linija je formulirana s prebiotiki in postbiotiki, ki 100% stimulirajo in ščitijo mikrobiom kože. Celotna linija čistil je zasnovana po metodi dvojnega čiščenja ”DOUBLE CLEANSING METHOD”, ki omogoča višji nivo higiene in nege kože kot običajna čistila, saj jo sestavljajo 3 faze:
  1. Površinsko čiščenje
  2. Globinsko čiščenje
  3. Krepitev kožne bariere


Faza 1

Micelarna-voda-za-odstranjevanje-ličil-maskare-šminke-make-up

Faza 2

Čiščenje-kože-globinsko-čistila-za-obraz-make-up-nečistoče

Faza 3

Losjon-esenca-tonik-za-kožo-krepitev-kožne-bariere-revitalizacija
Čistila so formulirana z naravnimi RASTLINSKIMI VLAŽILCI KOŽE, PANTENOLOM, BETAINOM, KOMBINACIJO VITAMINOV, FITIČNO KISLINO in NARAVNIMI POSTBIOTIČNIMI FERMENTI, ki učinkovito odstranijo ličila, nečistoče, UV filtre in delčke polucije. Kožo hkrati obnovijo, pomirijo, navlažijo in jo zaščitijo pred poškodbami iz okolja. Celotna kolekcija je formulirana s sestavinami, ki sta jih potrdila ECOCERT in COSMOS (Cosmetic Organic Standard). Spreminjajoče se teksture in svež, naraven vonj izdelkov vas bodo navdušile nad vsakodnevnim čiščenjem kože, ki je predpogoj, da globlje plasti kože sploh sprejmejo aktivne učinkovine iz negovalnih proizvodov.


NE POZABITE! Pravilna higiena je pogoj za ohranjanje zdrave kože.


Ponosni smo, da je celotna linija 100% okolju prijazna z biorazgradljivimi sestavinami, reciklirano embalažo, okolju prijaznemu pakiranju in ekskluzivnim certifikatom: ”CARE CERTIFICATE”, ki zagotavlja Skeyndorjevo aktivno zavezanost trajnostni proizvodnji in embalaži.