Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Stroški dostave in poštnina

POŠTNINA

je na strani kupca, v kolikor vrednost naročila ne presega 30€. Poštnino zaračunavamo po aktualnem ceniku Pošte Slovenija. Od 28.6.2021 dalje je poštnina za prenos poslovnih paketov naslednja:

  • paketi do 2kg =3,33€
  • paketi 2-5kg =4,06€
  • paketi 5-10kg =4,89€
Cene poštnine veljajo le v primeru plačila po predračunu ali s plačilno kartico. Pri pošiljkah z odkupnino (po povzetju) zaračunavamo dodatno manipulacijo odkupnine v višini 1,45€. Paketi višjih tež se zaračunavajo po uradnem ceniku Pošte Slovenija. Stroški neupravičenega vračanja paketa: 6,67€ (glej Rok za prevzem blaga). Za težje pakete, pakete posebnih oblik ipd. se zaračuna poštnina po ceniku Pošte Slovenija. Cenik Pošte Slovenija je na voljo na njihovi spletni strani. Cene poštnine že vsebujejo 22% DDV.

NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • po povzetju (plačilo z gotovino ob prevzemu blaga). Če se odločite za plačilo po povzetju, potem boste skupaj s paketom prejeli račun s položnico, ki jo boste poravnali poštnemu uslužbencu. Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna provizijo za odkupnino v višini 1,40€ do zneska 98,00€, 1,17% vrednosti pri zneskih 98,00€-501,00€ ter 5,36€ +0,30% od vrednosti pri zneskih nad 501,00€ (enako, kot če bi plačali položnico na pošti). V kolikor vaš nakup ne presega zneska opredeljenega v poglavju CENE IN STROŠKI DOSTAVE, vam bomo obračunali tudi stroške dostave po trenutno veljavnem ceniku Pošte Slovenija.
  • predračun (plačilo po predračunu - nakazilo na TRR). Če se odločite za plačilo po predračunu, boste po elektronski pošti prejeli predračun (ta se ne kreira avtomatično, ampak vam ga posredujemo z zamikom). Ko bo ta v celoti poravnan, boste prejeli naročeno blago. Če bo predračun plačan delno, ostane blago do nadaljnjega v lasti podjetja BIS d.o.o., Kranj. V kolikor vaš nakup ne presega zneska opredeljenega v poglavju CENE IN STROŠKI DOSTAVE, vam bomo obračunali tudi stroške dostave po trenutno veljavnem ceniku Pošte Slovenija.
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Activa, Mastercard, Visa, Visa Electron (preko spletnega plačila).
  • osebni prevzem (plačilo po predračunu ali ob prevzemu). Blago je možno kupiti tudi osebno na lokaciji BIS d.o.o., Ljubljanska cesta 34C, 4000 KRANJ. Skladišče je odprto od PON-PET od 8h-16h. Možno je plačilo z gotovino ali s plačilnimi karticami.

NASVET: Pri plačilu po predračunu se izognete proviziji za odkupnino ter stroškom manipulacije odkupnine v višini 1,45€, ki ga zaračuna Pošta Slovenije za plačilo pošiljk po povzetju.