Brezplačna dostava za naročila nad 40 €.
Količina:

0


Znesek:

0,00

AKCIJA! > Skincode do 50% OFF + darilo
Akcija velja do razprodaje zalog.

Stroški dostave in poštnina

Dostavo oz. pošiljanje blaga omogočamo izključno na območju Republike Slovenije.

POŠTNINA

je na strani kupca, v kolikor vrednost naročila ne presega 40€.
Poštnino zaračunavamo po aktualnem ceniku Pošte Slovenija. Od 01.04.2024 dalje je poštnina paketa do 2kg 4,11€. Cene poštnine veljajo le v primeru plačila po predračunu ali s plačilno kartico.
Pri pošiljkah z odkupnino (po povzetju) zaračunavamo dodatno manipulacijo odkupnine v višini 1,55€, poleg tega vam pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo za odkupnino v višini 1,15€ do zneska 98,00€, 1,17% vrednosti pri zneskih 98,00€-501,00€ ter 5,36€ +0,30% od vrednosti pri zneskih nad 501,00€ (enako, kot če bi plačali položnico na pošti).
Paketi višjih tež se zaračunavajo po uradnem ceniku Pošte Slovenija. Stroški neupravičenega vračanja paketa: 8,23€ (glej Rok za prevzem blaga). Za težje pakete, pakete posebnih oblik ipd. se zaračuna poštnina po ceniku Pošte Slovenija. Cenik Pošte Slovenija je na voljo na njihovi spletni strani. Cene poštnine že vsebujejo 22% DDV.
Od 1.2.2024 Pošta Slovenije spreminja rok za prevzem pošiljk. Tako je potrebno prevzeti naročene pakete v roku 8 dni.

NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • po povzetju (plačilo z gotovino ob prevzemu blaga). Če se odločite za plačilo po povzetju, potem boste skupaj s paketom prejeli račun s položnico, ki jo boste poravnali poštnemu uslužbencu. Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna provizijo za odkupnino v višini 1,15€ do zneska 98,00€, 1,17% vrednosti pri zneskih 98,00€-501,00€ ter 5,36€ +0,30% od vrednosti pri zneskih nad 501,00€ (enako, kot če bi plačali položnico na pošti). V kolikor vaš nakup ne presega zneska opredeljenega v poglavju CENE IN STROŠKI DOSTAVE, vam bomo obračunali tudi stroške dostave po trenutno veljavnem ceniku Pošte Slovenija.
  • predračun (plačilo po predračunu - nakazilo na TRR). Če se odločite za plačilo po predračunu, boste po elektronski pošti prejeli predračun (ta se ne kreira avtomatično, ampak vam ga posredujemo z zamikom). Ko bo ta v celoti poravnan, boste prejeli naročeno blago. Če bo predračun plačan delno, ostane blago do nadaljnjega v lasti podjetja BIS d.o.o., Kranj. V kolikor vaš nakup ne presega zneska opredeljenega v poglavju CENE IN STROŠKI DOSTAVE, vam bomo obračunali tudi stroške dostave po trenutno veljavnem ceniku Pošte Slovenija.
  • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, Visa Electron (preko spletnega plačila).
  • osebni prevzem (plačilo po predračunu ali ob prevzemu). Blago je možno kupiti tudi osebno na lokaciji BIS d.o.o., Ljubljanska cesta 34C, 4000 KRANJ. Skladišče je odprto od PON-ČET od 8h-16h in PET od 8h-14:30h. Možno je plačilo z gotovino ali s plačilnimi karticami.
NASVET: Pri plačilu po predračunu ali s plačilno kartico se izognete proviziji za odkupnino, ki ga zaračuna Pošta Slovenije za plačilo pošiljk po povzetju ter stroškom manipulacije odkupnine.

VRAČILO POŠKODOVANIH POŠILJK
Kljub skrbnemu ravnanju s pošiljkami se lahko zgodi, da je paket ob dostavi fizično poškodovan ali kaže znake odprtja. V takem primeru vas prosimo, da sprejem pošiljke zavrnete in nas o tem obvestite telefonsko (04/287 22 22) ali preko elektronske pošte (e-kozmetika@bis.si). V kolikor boste pošiljko vseeno sprejeli in poškodbe v vsebini paketa ugotovili naknadno nas morate o tem obvestiti v roku 24 ur od prevzema na enem izmed navedenih kontaktih, da lahko sprožimo ustrezen reklamacijski postopek pri Pošti Slovenije.