Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Obveščamo vas, da ima Pošta Slovenije zaradi izjemno povečanega števila pošiljk lahko tudi več-dnevne zamude pri dostavi pošiljk, na območju Ljubljane je lahko le ta tudi do 15 delovnih dni.
Zaradi razmer v zvezi z COVID-19 vas naprošamo, da naročila "PO POVZETJU" oddajate le v kolikor nimate druge možnosti.
Kako se znebiti gubic okoli oči, podočnjakov, obarvanosti?


V času, ko vsak dan nosimo masko in je več kot polovica našega obraza zakrita, so oči toliko bolj opazne in izražajo še več kot ponavadi. Področje kože okoli oči je prvo, kjer se pojavijo znaki staranja, gubice in znaki utrujenosti. S staranjem se upočasni mikro-cirkulacija krvi in delovanje limfe, kožna podporna „vzmetnica“ oslabi, izgubimo čvrstost in tonus, kar sproži pojave kot so:

  • črni kolobarji
  • vrečke pod očmi
  • koža postane tanjša in dehidrirana, kar privede do gub in drobnih linij, z leti pa se število teh še poveča
  • zaradi popuščanja tonusa se spusti veka
  • pojavijo se lahko tudi pigmentni madeži.
Ampak, niso vsi omenjeni simptomi trajni!
Neprimerna navlaženost je ena izmed tistih vzrokov nastanka gubic, ki ga lahko izjemno učinkovito zavremo in popravimo. Gubice izginejo, ko kožo pravilno negujemo z ustreznimi izdelki. Kljub temu, da je staranje kože popolnoma naraven proces, pa lahko kasneje s tehnološko podprtimi izdelki ustvarimo botox-like učinek in gube zapolnimo, področje učvrstimo in dvignemo ter ga posvetlimo.

Vlaga, osvežitev & preventiva

Pri utrujeni in dehidrirani koži vam priporočamo izdelke s hialuronsko kislino, ki vam bodo zagotovili zadostno količino vlage. Hkrati je uporaba tovrstnih izdelkov izjemnega pomena kot preventiva pri prezgodnjem propadanju kolagena in elastina. Z vsakodnevno uporabo se bo nežna koža okoli oči okrepila in pomladila.

Priporočamo naslednje izdelke: www.e-kozmetika.si/...

gube-okoli-oči-dehidracija-podočnjaki-vlažilna-nega

Anti-aging, lifting & čvrstost

Za glajenje in polnitev izraznih gub okoli oči priporočamo izdelke s kombinacijo peptidov, matičnih celic, rastnih faktorjev in aktivnih učinkovin, ki zmanjšajo globino gub in delujejo na celotno področje revitalizacijsko.

Priporočamo naslednje izdelke: www.e-kozmetika.si/...

izrazne-gube-lifting-oči-zabuhle-oči-spuščena-veka-anti-aging