Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SLIM DRONE: firming & anti-celulit

Kozmetični droni - najnaprednejša kozmetična tehnologija

STE ŽE SLIŠALI ZA KOZMETIČNE DRONE?

Kozmetični droni so kapsule z navigacijskim sistemom, ki vodijo aktivne učinkovine direktno do predhodno izbrane celice ter jih tam sprostijo. Dron je trenutno najnaprednejši sistem za prenašanje aktivnih sestavin v kozmetičnih proizvodih.

V več letnih raziskavah, pod pokroviteljstvom komisije za razvoj industrijskih tehnologij EU (CDTI Project) je COSMETIC DRONE tehnologijo razvilo podjetje INFINITEC v Barceloni, ki ima tudi patentno zaščito.

Trenutno se lahko kozmetični droni aktivno usmerijo na 5 različnih ciljnih receptorjev (celic): keratinocite, fibroblaste, melanocite, kožne nevrone in adipocite ter sproščajo veliko število različnih učinkovin za več kozmetičnih aplikacij. Ekskluzivna selektivnost pri izbiri celic naredi ta sistem izjemno učinkovit, saj aktivne učinkovine dosežejo tudi 80% boljše vtiranje v kožo kot v drugih do sedaj uporabljenih sistemih.

Kako učinkujejo kozmetični droni?

Dron prodre v bariero kože, cilja samo na selektivno izbrano celico na katero želi učinkovati. Navigacijski sistem priključi kapsulo drona  izključno samo na specifični receptor nato dron penetrira v izbrano celico preko endocitoze. Znotraj celice dron sprosti aktivne učinkovine, ki so vanj vgrajene.

Skeyndor je prvo podjetje, ki predstavlja dvojno dron tehnologijo v liniji proizvodov SLIM DRONE. Vgradili so anti-celulitni dron in čvrstilni dron, prvi cilja na adipocitne celice drugi na fibroblaste. Skupaj ustvarita hitrejši in bolj direktni učinek preoblikovanja postave. Zmanjša se obseg celulita, koža je bolj čvrsta, pospeši se drenaža in koža je bolj mehka in elastična.
Proizvod nanašajte na prizadeta področja kože s celulitom ali popuščenim tonusom zjutraj in zvečer.