Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

100 Nail tips Natural

100 Nail tips Natural
DEPEND Kit za umetne nohte MEDIUM Square
Refill 100 konic
 • Cena:

  5,90 €

 • Šifra artikla:

  D6071

 • Enota:

  kos

 • Blagovna znamka:

  DEPEND

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vsebuje:
 • 100 Nohtnih konic
 • MEDIUM square
 • Super močno lepilo za nohte 3g
Navodila
 1. Dobro očistite roke, posebno nohte in kožico. Jih dobro osušite.
 2. Izberite konico, ki se prilega nohtu. Če ne najdete konice, ki se prilega izberite rahlo večjo in jo izpilite, da se bo prilegala. 
 3. Nanesite tanek sloj Depend lepila za nohte na površino konice, ki se bo prilegala nohtu.  Ne pokrijte celotne površine nohta.
 4. Pritisnite nohtne konice in držite med 5 do 10 sekund. Pazite, da se med vašimi nohti in konicami ne pojavijo zračni žepki, ker lahko pride do infekcije. Če se naredi zračni žepek morate nadomestni noht nalepiti ponovno

Za odstranjevanje nohtnih konic: uporabite Depend odstranjevalec umetnih nohtov. Nikoli ne vlecite ali lomite nadomestnih nohtov, ker boste tako poškodovali vaš naravni noht. 

Cyanoacrylate: Opozorilo: dražeč za oči, dihalne organe in kožo. V trenutku lahko zlepi kožo ali oči. Hranite izven dosega otrok. V primeru stika z očmi, takoj izperite z veliko vode in poiščite zdravniško pomoč. Če se površini kože držita skupaj, ne vlecite narazen, uporabite aceton. Nikoli ne uporabljajte umetnih nohtov, če so vaši nohti tanki in poškodovani, ali če so vneti. Čuvajte od neposrednega izvora vročine. Lepilo za nohte lahko uniči ali oškoduje tekstil.
Podatki o sestavinah so vam na voljo pri trgovcu (e-kozmetika@bis.si).