Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

MOANA Home Fragrance with Sticks

Dišava za prostor s palčkami

MOANA Home Fragrance with Sticks
BAIJA MOANA Dišava za prostor s palčkami
 • Redna cena:

  12,45 €

 • Popust:

  4,98 € (40%)

 • Spletna cena:

  7,47 €

 • Šifra artikla:

  BOUQUETFT

 • Enota:

  100ml

 • Blagovna znamka:

  BAIJA

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Dekorativni šopek bo sproščal nežno, svežo in čutno dišečo noto v vaš dom. Vse naše dišave so bile selektivno izbrane iz najboljšega kar ponujajo rastlinski parfumi.
Vsaka dišava združuje različne čutne note, ki dajejo vsakemu izbranemu vonju svojo specifično identiteto in karakter.

Dišava: Tiara - Kokos - Tuberoza - Sadje
Dišava, ustvarili so jo mojstri parfumov iz mesta Grasse - evropska prestolnica parfumov.

Set vsebuje: stekleničko parfuma 100 ml in 8 lesenih palčk

Uporaba: Po odstranitvi zaščite na pokrovčku vstavite  lesene palčke v stekleničko. Parfum se bo postopno sproščal približno 2 meseca. Intenzivnost sproščanja lahko regulirate tako, da zmanjšate ali dodajate število lesenih palčk. Za močnejšo dišavo namestite vseh 8 palčk v stekleničko ali vsake toliko časa palčke obrnite. Če to počnete se bo čas izparevanja skrajšal.
Varnostna opozorila: hranite stran od otrok in živali, ob zaužitju se posvetujte z zdravnikom, mu pokažite pakiranje in vsebino proizvoda. Izogibajte se kontaktu z očmi, če do tega pride se posvetujte s strokovnjakom. Hranite stran od ognja, grelnih naprav in plamena. Ne kadite. Lahko povzroči občutljivost kože ob kontaktu s kožo. Toksično za vodne organizme, lahko povzroči toksične učinke ob dolgotrajni uporabi na vodnih okoljih. Hranite vsebino na hladnem in zračnem prostoru. Stekleničke ne postavite direktno na pohištvo in druge občutljive podlage.
Podatki o sestavinah so vam na voljo pri trgovcu (e-kozmetika@bis.si).