Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Blog

Kako se znebiti gubic okoli oči, podočnjakov, obarvanosti?

7. december 2020
Gubice-okoli-oči-podočnjaki-povešena-veka-nega-kože
V času, ko vsak dan nosimo masko in je več kot polovica našega obraza zakrita, so oči toliko bolj opazne in izražajo še več kot ponavadi. Področje kože okoli oči je prvo, kjer se pojavijo znaki staranja, gubice in znaki utrujenosti. S staranjem se upočasni mikro-cirkulacija krvi in delovanje limfe, kožna podporna „vzmetnica“ oslabi, izgubimo čvrstost in tonus, kar sproži pojave kot so:

- črni kolobarji
- vrečke pod očmi
- koža postane tanjša in dehidrirana, kar privede do gub in drobnih linij, z leti pa se število teh še poveča
- zaradi popuščanja tonusa se spusti veka
- pojavijo se lahko tudi pigmentni madeži

Ampak, niso vsi omenjeni simptomi trajni!
Neprimerna navlaženost je ena izmed tistih vzrokov nastanka gubic, ki ga lahko izjemno učinkovito zavremo in popravimo. Gubice izginejo, ko kožo pravilno negujemo z ustreznimi izdelki. Kljub temu, da je staranje kože popolnoma naraven proces, pa lahko kasneje s tehnološko podprtimi izdelki ustvarimo botox-like učinek in gube zapolnimo, področje učvrstimo in dvignemo ter ga posvetlimo.


Vlaga, osvežitev & preventiva

Pri utrujeni in dehidrirani koži vam priporočamo izdelke s hialuronsko kislino, ki vam bodo zagotovili zadostno količino vlage. Hkrati je uporaba tovrstnih izdelkov izjemnega pomena kot preventiva pri prezgodnjem propadanju kolagena in elastina. Z vsakodnevno uporabo se bo nežna koža okoli oči okrepila in pomladila.

Priporočamo vam te izdelke.

gube-okoli-oči-dehidracija-podočnjaki-vlažilna-nega

Anti-aging, lifting & čvrstost

Za glajenje in polnitev izraznih gub okoli oči priporočamo izdelke s kombinacijo peptidov, matičnih celic, rastnih faktorjev in aktivnih učinkovin, ki zmanjšajo globino gub in delujejo na celotno področje revitalizacijsko.

Priporočamo vam te izdelke.
izrazne-gube-lifting-oči-zabuhle-oči-spuščena-veka-anti-aging