Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Blog

Nice Day - Naj imajo vaše roke lep dan...

23. januar 2018


NICE DAY


Dotik, občutek, ljubezen - roke uporabljamo preko celega dne, zato so pomemben del našega življenja. Lahko so mehke in nežne, močne, robustne. Z rokami vzpostavljajo stik z drugimi ljudmi in izražamo naša razpoloženja in čustva. Alessandro International razume pomembno vlogo, ki jo roke igrajo v našem življenju. Toda ker so roke individualne tako kot ljudje, se je potrebno prilagoditi njihovim potrebam in željam.
Linija za nego rok Hand!Spa obravnava posamezne potrebe in zahteve rok ter zagotavlja vse kar potrebujejo.
Dve liniji glede na individualne potrebe
VLAŽILNA LINIJA
Že pri 20 leti starosti opažamo, da se proizvodnja kolagena in tvorjenje kožnih celic upočasni. Koža postaja manj navlažena in potrebuje več časa za svojo regeneracijo. Prav takrat je najpomembneje pričeti z uporabo negovalnih proizvodov, ki upočasnijo procese staranja. Proizvodi vlažilne linije zagotovijo optimalno vlaženje vaše kože. Znaki izsušene kože izginejo in vaše roke ponovno občutijo mladostno gladkost in polnost.
AGE COMPLEX LINIJA
Staranje kože je proces, ki ga ne moremo ustaviti, lahko pa ga upočasnimo in omilimo. Gube in drobne gubice roke postarajo in se velikokrat ne ujemajo z zunanjo urejenostjo osebe. Čudovita, gladka in polna koža vedno deluje mladostno in bolj zdravo. Vlažilni-Age Complex znotraj linije vsebuje izjemno učinkovite negovalne komponente, ki stimulirajo zrelo in poškodovano kožo. Videz vaših rok bo vidno obnovljen, koža bolj gladka in napeta ter na dotik žametna.


NICE DAY

Globinski vlažilni losijon za roke
Vlažilna krema za “delovne” roke. Bogat hranilni Biopearl extract in izjemno olje macadamia imata intenzivno pomirjujoč in vlažilni učinek. Suhe in poškodovane roke se hitro obnovijo, občutimo pomirjujoče delovanje in večjo elastičnost kože. Hialuronska kislina zagotovi dolgotrajno navlaženost.
Uporaba: Nanašajte z nežno masažo večkrat dnevno oziroma po potrebi.