Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Blog

Matis Quicklift je več kot puder

23. januar 2018

QuickLift je več kot samo puder, je pravi lepotni serum z gladilnimi in polnilnimi učinki na koži.

Namenjen je ženskam, ki si želijo povečati svojo dnevno anti-aging oskrbo z negovalnimi proizvodi in za vse, ki že opazijo vidne znake staranja na koži – gube, popuščanje tonusa, neenakomerno obarvanost in kožo brez leska.
Formula QuickLift makeup pudra vsebuje dve najbolj efektivni sestavini, ki se borita proti znakom staranja. Biotehnološki izum tehnologije polnilnih sfer omogoča uporabo materialov, ki so prvotno v dehidrirani obliki, nato pa se znotraj kože napolnijo z vodo in nabreknejo. Rehidracija sferam omogoča, da s tem zapolnijo gubice in globoke linije v koži. Vse s pomočjo hialuronske kisline. "Hitri"elastin - obnovi elastičnost s pomočjo izvlečka semen kopra. Njegova prisotnost povečuje sintezo encima, ki je odgovorna za funkcijo navzkrižnih povezav in elastičnosti.
Reflektivne biserne delci. Zagotavljajo takojšnjo sijaj in osvežijo kože.


Pravilen nanos QuickLift pudra: Nanesite Quicklift na čelo, lica, nos in brado, kot kaže slika 1. Puder razmažite s konicami prstov od sredine obraza na vzven, pričnite na čelu in se pomikajte proti bradi. Glej sliko 2.

Quicklift puder lahko najdete v treh barvnih odtenkih.